Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понеділок, 29.04.2024, 09:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2017 » Грудень » 8 » Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи
14:27
Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

"Якщо вчитель став другом дитини, якщо ця дружба осяяна благородним захопленням, поривом до чогось світлого, розумного, у серці дитини ніколи не з’явиться зло", – писав Василь Сухомлинський. Під таким гаслом був проведений плановий семінар-практикум з теми «Педагогіка партнерства – необхідна вимога сучасності в рамках реалізації Концепції «Нова українська школа», який проведено 7 грудня 2017 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с. Язавні. Учасниками семінару були заступники директорів з навчально-виховної роботи з 34 освітніх закладів району.

Завідувач районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Ганжа акцентувала увагу на тому, що Нова школа працюватиме на засадах "педагогіки партнерства". Завдання, яке постало перед сучасною школою, якраз і полягає в пошуках практичного удосконалення і забезпечення плідної співпраці вчителів, батьків та дітей на засадах взаємної довіри та поваги.

Директор НВЗ с. Язавні Галина Гусак презентувала роботу педагогічного колективу, звертаючи увагу на питання підвищення якості освіти, змісту і форм організації навчально-виховного процесу через використання інформаційно-комунікаційних технологій, участі у різноманітних проектах, творчих конкурсах, інтелектуальних змаганнях, співпраці з родинами учнів.

Про втілення в практику роботи теоретичних засад та надбання щодо партнерства школи і родини перед присутніми виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Мельник.

На високому науково-методичному рівні проведено такі заходи:

- ділова гра «Трикутник», підготовлений заступником директора з НВР Л.В. Мельник та соціальним педагогом навчального закладу І. Ф. Ковальчук;

- урок з курсу за вибором «Християнська етики» у 5 класі на тему «Вміння прощати», підготовлений вчителем О.В. Трубніковою;

- урок зарубіжної літератури у 6 класі по темі «Що робить людину щасливою?» (за повістю Ч. Діккенса «Різдвяна пісня у прозі», який підготувала вчитель О.І. Сидорук;

- виховний захід «Міцна родина – щаслива країна», який підготували педагог-організатор О.В. Штик та вчитель музичного мистецтва В.І. Штик.

Районний методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту висловлює глибоку вдячність адміністрації, вчителям НВК с. Язавні за високий рівень підготовки і проведення семінару-практикуму, за популяризацію кращого досвіду з питання партнерських стосунків школи та родини.

Переглядів: 720 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz