Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
П'ятниця, 10.05.2024, 16:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2013 » Липень » 3 » Стежками історії
13:25
Стежками історії

Відділом освіти райдержадміністрації спільно з райкомом профспілки працівників освіти і науки було організовано триденну поїздку-семінар на Хмельниччину, в якій взяли участь начальник відділу освіти Валентин Степанович Андросюк, завідувачка районним методичним кабінетом Тетяна Анатоліївна Ганжа, голова райкому профспілки Валентина Миколаївна Дейнека, методисти відділу, директори та заступники директорів навчально-виховних закладів району.

Екскурсійний шлях привів до стародавнього міста Камянця-Подільського. Гостинно зустріла освітян Ратнівщини директор спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №1 з поглибленим вивченням німецької мови, асоційований член ЮНЕСКО - Валентина Василівна Судець, яка ознайомила з історією та сьогоденням навчального закладу, знаного в Україні та за її межами. Цікавою та змістовною була зустріч з педагогічним колективом школи де обговорили методику поглибленого вивчення німецької мови з 1-го класу та обмінялись думками.

Учасники екскурсії відвідали Старе місто з його фортецею, брамами та вежами. Історичний ансамбль продовжили кафедральний костел св. Петра і Павла, Вірменська дзвінниця, Георгієвська церква та міська Ратуша.

Своїми живописними краєвидами, високими скелями, чистою Дністровською водою зачарувало відвідувачів Дністровське водосховище.

На березі Дністра — на території Національного природного парку «Подільські Товтри» своєю стародавньою красою та духовністю гостей вразив перший український скельний монастир (Бакотський Михайлівський печерний монастир). Це найбільший і найкраще збережений серед усіх печерних монастирів Подністров’я — найдавніша пам’ятка культових підземних споруд і поширення православ’я на Поділлі.

Екскурсійний тур завершився відвідуванням Кришталевих печер в с. Кривче, що на Тернопільщині, за незвичайну красу яких називають підземною перлиною Поділля.

Переглядів: 632 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz