Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
П'ятниця, 03.05.2024, 00:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2018 » Лютий » 20 » Відкритий чемпіонат Ратнівського району з волейболу серед чоловіків
14:26
Відкритий чемпіонат Ратнівського району з волейболу серед чоловіків

Відбувся відкритий чемпіонат Ратнівського району з волейболу серед чоловіків. Змагання проходили в три етапи. Перший етап - зональний, в якому взяло участь 15 команд. Команди були розбиті на чотири групи. За підсумками змагань, у півфінал вийшли 8 команд: Ратне, Жиричі, Річиця, Видраниця, Датинь, Стара Вижівка, Заболоття, Здомишель. Вони у свою чергу були розбиті на дві групи: «А» і «Б». У групу «А» ввійшли команди: Ратне, Річиця, Датинь, Здомишель (здомишельська команда не з’явилася на ігри), у групу «Б»: команди Жиричі, Видраниця, Стара Вижівка, Заболоття.

Півфінальні змагання відбулися 17 лютого: у Ратному грали команди групи «А», а у Заболотті - групи «Б». Змагання проходили по коловій системі. Відповідно до положення, дві кращі команди виходили у фінальну частину. У групі «А» перше місце зайняла команда з Датиня, друге - з Ратного, у групі «Б» перше місце – команда зі Старої Вижівки, друге – з Видраниці.

18 лютого у фінальній частині зустрілися команди Датинь – Видраниця, з рахунком 2:0 перемогла команда з Датиня, команди Старої Вижівки – Ратне, з рахунком 2:0 перемогли ратнівчани. Команди, які програли - Видраниця і Стара Вижівка, зустрічалися у грі за 3 місце. З рахунком 2:0 перемогла команда з Видраниці.

За перше місце зустрічалися команди Ратне-Датинь. З рахунком 3:0 впевнену перемогу здобули датинські спортсмени, які вибороли перше місце уже дванадцятий раз з тринадцяти можливих.

Команда-переможець була нагороджена кубком, дипломом, гравці команди – грамотами та медалями. За друге і третє місця команди – дипломами, гравці - грамотами та медалями. Кращим гравцем чемпіонату визнаний Олександр Сич з Датиня, він нагороджений пам’ятним сувеніром.

Нагороди вручили голова районної ради Михайло Макарук та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк.

 

Переглядів: 455 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz