Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Неділя, 12.05.2024, 12:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2013 » Вересень » 19 » Забезпечення якісних умов життя населення – на контролі у Глави держави
13:55
Забезпечення якісних умов життя населення – на контролі у Глави держави

       В Заболоттівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті начаються 95 дітей з розумовими вадами, якими опікуються 40 вчителів та вихователів. За теперішнім спрямуванням школу створено в 1966 році. До цього тут перебували діти-сироти. На її території розміщені гуртожиток, їдальня, котельня та господарські будівлі. Вона являється обласною комунальною власністю.

       Директор школи Тетяна Арендарук розповіла голові райдержадміністрації про цьогорічний ремонт, в ході якого облаштовано коридор на другому поверсі та площадку зі сходами, на що виділено 40 тис. грн з обласного бюджету.

       Проблемним питанням є опалювання приміщень. Школа обігрівається двома котлами польського виробництва на твердому паливі, встановлених 10 років тому, які за словами операторів шкільної котельні вже відслужили свій ресурс. Минулої зими почав протікати один з котлів, ремонт якого не дає позитивних результатів. Проте, звернувшись за допомогою до обласного керівництва, Тетяна Михайлівна отримала кошти на один котел з насосом для циркуляції води, вартістю 100 тис. грн та 30 тис. грн для їх встановлення.

       Існує проблема з перерахунком коштів підряднику для встановлення котла. Голова райдержадміністрації пообіцяв посприяти в цьому питанні.

       Також Вячеслав Володимирович оглянув місце для добудови спортивного корпусу на території школи. На даний час вироблено проектно-кошторисну документацію, підготовлено ділянку для будівництва та залито фундамент. Підрядником виконано робіт на суму 160 тис. грн. Процес будівництва контролюється департаментом житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації.

       Добудова спортзалу спецшколи-інтернату в селищі Заболоття є одним зі  145 об'єктів у регіонах країни, на будівництво та реконструкцію яких у 2013 році уряд виділив кошти у розмірі понад 680 млн. грн.

       Голова райдержадміністрації Вячеслав Лавренюк, під час огляду території школи, зазначив, що забезпечення якісних умов життя населення є одним з основних завдань влади на всіх рівнях. Зокрема, комфортних умов потребують діти-інваліди. «Президент України Віктор Янукович своїм пріоритетом визначив оточити увагою і теплом кожну дитину-інваліда та їх родини» - наголосив Вячеслав Володимирович і додав, що на думку Глави держави якісні умови життя кожного українця  є одним з головних пріорітетів державної політики: «Соціальна сфера і створення умов життя людей - це наші пріоритети, і ми їх виконуватимемо», - наголошує Глава держави.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 500 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz