Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
П'ятниця, 03.05.2024, 17:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2018 » Березень » 14 » МАМА, ТАТО, Я – СПОРТИВНА СІМ’Я
14:41
МАМА, ТАТО, Я – СПОРТИВНА СІМ’Я

З метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності, зміцнення психологічних та емоційних стосунків у сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей та спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до занять фізичною культурою та спортом 11 березня на базі Ратнівської ДЮСШ відбувся районний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я», у якому взяло участь вісім команд.

Датинь уже вкотре представила сім’я Копитюків – тато Андрій, мама Юлія та донька Соломія (у попередні роки вони виступали з сином Іллею). Честь Замшанівського НВК відстоювала сім’я Корецьких – тато Андрій, мама Лідія і син Вадим. Із Забродів прибула на змагання сім’я Жержів – тато В’ячеслав, мама Наталія і донька Соломія, зі Здомишля – сім’я Вавдіюків – тато Руслан, мама Наталія, донька Катерина. ЗОШ №2 смт Ратне представила сім’я Савлуків – тато Михайло, мама Алла, донька Анжела, НВК №1 – гімназію смт Ратне – сім’я Гурських – тато Микола, мама Алла, донька Софія. З Видраниці прибула на змагання сім’я Корецьких – тато Андрій, мама Валентина, син Дмитро, із Самарів – сім’я Корнелюків – тато Віктор, мама Ніна, син Юрій.

Програма фестивалю складалася з трьох частин. Перша частина – спортивна – включала 4 естафети, які зараховувалися до основного заліку команди. Це «Смуга перешкод» (кращою виявилася сім’я Савлуків зі школи № 2 смт Ратне). У «Комбінованій» естафеті перемогла сім’я Корецьких з Видраниці, в «Ігровій» - сім’я Копитюків з Датиня, у «Фрісбі» - сім’я Жержів із Забродів. За підсумками чотирьох естафет перше місце виборола сім’я Копитюків із Датиня, друге – Корецьких з Видраниці, третє – Савлуків зі школи № 2 смт Ратне.

Друга частина включала особисті конкурси: «Найкраща мама», «Найкращий тато» і «Найкраща дитина». У конкурсі «Найкращий тато» переміг Андрій Копитюк із Датиня. Найкращою мамою стала Лідія Корецька із Замшан. Найкращою дитиною визнали Анжелу Савлук зі школи № 2 смт Ратне.

У третій частині фестивалю кожна сім’я повинна була представити малюнок на тему «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя». З цим завданням найкраще впоралася сім’я Корецьких ізВидраниці.

Команду-переможця та призерів фестивалю нагородили дипломами, медалями та призами. Переможців в особистих конкурсах – грамотами та призами від відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 412 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz