Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Четвер, 02.05.2024, 17:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2012 » Лютий » 14 » Районний семінар початкових класів
14:37
Районний семінар початкових класів

        Відповідно до плану роботи Ратнівського відділу освіти  та районного методичного кабінету 9 лютого 2012 року на базі НВК "ЗОШ І-Ш ступеня-дитячий садок" с. Замшани відбувся районний семінар вчителів початкових класів на тему "Уроки позакласного читання - основна форма керівництва самостійним дитячим читанням". Презентував НВК "ЗОШ І-Ш ступеня-дитячий садок" с. Замшани директор закладу - Денисюк Михайло Антонович. Він розповів присутнім про співпрацю навчального закладу з органами місцевого самоврядування, батьківським комітетом, громадою села.

       Продовжила семінар  завідувачка районним методичним кабінетом Ганжа Тетяна Анатоліївна. В своєму виступі Тетяна Анатоліївна наголосила, що розвиток мовлення учнів – одне із основних завдань курсу "Літературне читання" в початковій школі. Від рівня сформованості мовленнєвих умінь і навичок під час навчання читати залежить успішність вивчення всіх навчальних предметів початкової школи і їх подальше усвідомлене засвоєння у наступних класах загальноосвітньої школи та розвиток мовлення в майбутньому.

      Уроки позакласного читання – це різновид читання, якому поряд з класним читанням відведено окреме місце в системі початкової освіти. Його мета – сформувати в учнів стійку потребу, самостійно й осмислено вибирати і систематично читати книги, спираючись на знання й навички, здобуті на уроках навчання грамоти й класного читання. Також учасники семінару мали змогу бути присутніми на уроці позакласного читання в 2 класі (вчитель Козел Г.Ф.), на бібліотечному уроці в   3 класі (вчитель Бірук С.Ф.).

      

Переглядів: 681 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz