Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Четвер, 02.05.2024, 01:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2013 » Серпень » 29 » Розширене засідання колегії відділу освіти
13:48
Розширене засідання колегії відділу освіти

28 серпня 2013 року відбулось розширене засідання колегії відділу освіти на тему: «Стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів району до нового навчального року та впровадження державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти». На засідання колегії  запрошувались делегації всіх навчально-виховних, позашкільних закладів району в складі: директорів НВЗ, заступників директорів з навчально-виховної роботи та по дошкільному відділенню, голів профспілкових та батьківських  комітетів, керівники відділів, установ та організацій, які співпрацюють з освітянами.

В роботі колегії взяли участь голова Ратнівської районної ради Макарук Микола Михайлович, заступник голови Ратнівської райдержадміністрації Бурко Іван Михайлович, голова обкому профспілки працівників освіти і науки Грановський Василь Григорович, виконуючий обов’язки начальника управління, головний державний санітарний лікар міста Каменя-Каширського, Камінь-Каширського та Ратнівського районів Юрчик Богдан Валентинович.

Із доповіддю про стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів району до нового навчального року та впровадження державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти виступив начальник відділу освіти Андросюк Валентин Степанович. В обговоренні доповіді взяли участь Шудрук В. В., заступник директора з дошкільного виховання НВК с. Велимче, Гусак Г. М., директор НВК с. Язавні, Бірук О. В., методист ЦДЮТ, Лавренюку В. І., заступник директора МНВК з навчально-виховної роботи, Рудчик О. М., завідувачка ПМПК, Дейнека В. М., голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки, Юрчик Б. В. та Грановський В.Г..

Бурко І.М. запропонував колективам НВЗ долучитись до обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування в Україні, проаналізував готовність закладів освіти до початку нового навчального року та подякував освітянам і батькам за активність щодо підготовки навчально-виховних закладів. На завершення виступу Іван Михайлович вручив подяку відділу освіти в особі начальника Андросюка В.С. за оздоровлення дітей у 2013 році від Мелітопольського дитячого центру туризму, оздоровлення та творчості «Зоряний», дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Сонячний». Про співпрацю органів місцевого самоврядування з освітянами району, перспективами фінансування освітньої галузі розповів Макарук М.М.

Колегія прийняла відповідне рішення.


Доповідь начальника; Презентація роботи відділу освіти; Рішення колегії відділу освіти 3.1




Переглядів: 622 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz