Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Середа, 08.05.2024, 23:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2018 » Лютий » 16 » Семінар директорів закладів освіти Ратнівського району
14:47
Семінар директорів закладів освіти Ратнівського району

15 лютого 2018 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Конище відбувся семінар директорів закладів освіти Ратнівського району на тему «Мистецтво планування керівника». Учасників семінару зустріли Олександр Гресик, Прохідський сільський голова та Андрій Михалевич, директор навчально-виховного комплексу.

Валентин Андросюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відкрив семінар та привітав присутніх з святом Стрітення Господнього, побажав всім плідної праці та успіху.

Директор закладу освіти презентував візитку школи, в якій розповів історію закладу, повідомив про кількісний та якісний склад педагогічного колективу, методичну проблему школи, здобутки учительського та учнівського колективів. Андрій Михалевич ознайомив з низкою інноваційних технологій, що призводить до досягнення запланованого результату.

Учасники гуртка «Юні мовознавці» провели екскурсію по класах та кабінетах рідної школи. Святковою композицією «Стрітення стрічаємо, весну закликаємо», яку підготували учні та педагоги закладу, зачарували всіх присутніх.

Підсумовуючи роботу семінару, Валентин Андросюк наголосив на формуванні освіти району в рамках Закону України «Про освіту». Увагу учасників семінару він акцентував на компетентнісному навчанні, структурі Нової Української школи, запровадженні інклюзивного навчання у закладах освіти, щодо підвищення кваліфікації вчителів, а також про самостійність, прозорість та відкритість у роботі освітніх закладів.

Під час семінару директори закладів загальної середньої освіти мали змогу поспілкуватися між собою, поділитися досвідом.

 

Переглядів: 418 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz