Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понеділок, 06.05.2024, 10:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2014 » Вересень » 22 » Семінар – практикум вчителів предмету «Захист Вітчизни»
07:53
Семінар – практикум вчителів предмету «Захист Вітчизни»

      Питання національно – патріотичного виховання учнівської молоді, готовність та вміння захистити свою Батьківщину ставить перед нами сьогодення.

      19 вересня на стадіоні «Колос» в смт Ратне методичним кабінетом відділу освіти організований семінар - практикум вчителів предмету «Захист Вітчизни». Потреба у проведенні такого заходу виникла через те, що частина вчителів предмету «Захист Вітчизни», недостатньо володіють практичними навичками військової справи. Захід пройшов за сприяння Боснюка Павла Зіновійовича, начальника Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою  та безпосередній участі у семінарі Поповича Юрія Васильовича, завідуючого кафедрою предмету «Захист Вітчизни» цього ж ліцею.

     Відкриваючи семінар, начальник відділу освіти Валентин Андросюк поставив завдання якісно покращити викладання предмету «Захист Вітчизни», щоб підростаюче покоління на практиці отримувало потрібні їм в майбутньому досвід та навички.

     У роботі семінару взяла участь Голова районної державної адміністрації  Цепух Лариса Григорівна, яка у своєму виступі наголосила на важливості  національно – патріотичного виховання та підготовки учнівської молоді до служби в Збройних Силах України. 

     Значну методичну та практичну допомогу по відновленню практичних навичок зі стройової, тактичної, вогневої підготовки та цивільного захисту надав Попович Ю.В. Він неодноразово підкреслював, що ми маємо не теоретично, а практично навчати дітей: як в майбутньому захищати Батьківщину, як надавати першу медичну допомогу на полі бою, як користуватися зброєю.

     Методист відділу освіти Тур Ю.С., підбиваючи підсумки семінару, подякував Поповичу Ю.В. за надану практичну допомогу та висловив надію подальшої співпраці з Волинським обласним ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою у справі національно – патріотичного виховання підростаючого покоління.

 

Переглядів: 481 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz