Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Четвер, 02.05.2024, 23:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Урочисте зібрання з нагоди Дня працівника освіти
10:35
Урочисте зібрання з нагоди Дня працівника освіти

 

       30 вересня в актовому залі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня № 1- гімназія» смт Ратне відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня працівника освіти. Із словами вдячності та вітання до освітян звернувся начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентин Андросюк. Він наголосив, що це професійне свято людей надзвичайно відповідальної і необхідної професії, свято тих, хто відкрив кожному із нас дорогу у велике життя. Педагог, учитель, вихователь це довірені особи суспільства, яким довіряють найдорожче і найцінніше – дітей, свою надію, своє майбутнє. Жодна професія не ставить таких високих вимог до людини. Педагог зобов’язаний бути яскравою неповторною особистістю, носієм загальнолюдських цінностей, глибоких знань і високої культури. Саме такими є вчителі Ратнівщини.

         Сьогодні дійсно свято кожного, хто причетний до освіти. Це і працівники дошкільної освіти, вчителі, обслуговуючий та технічний персонал, від яких залежить чистота, порядок, тепло в закладі, це і кухарі, які харчують дітей,  це і шкільні бібліотекарі, які сьогодні  святкують Всеукраїнський день бібліотек.

          Подякою начальника управління освіти і науки облдержадміністрації нагороджена директор НВК с. Велимче Павлович Тетяна Володимирівна за сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти.

 Грамотою управління освіти і науки за сумлінну працю, досягнуті успіхи в справі навчання і виховання підростаючого покоління та за результатами роботи у 2013-2014 н.р. нагороджені: Пінкевич Алла Вікторівна – вчитель англійської мови НВК №1 смт Ратне, Полівода Тамара Василівна- вчитель англійської мови НВК с.Кортеліси, Козел Лариса Іванівна – вчитель української мови та світової л-ри НВК с.Замшани, Пазюк Сергій Анатолійович –вчитель хімії НВК с. Замшани.

Грамотою відділу освіти та райкому профспілки працівників освіти за сумлінну працю, високий професіоналізм, постійний творчий пошук та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти були  нагородженні 54 працівники закладів освіти.

Подякою відділу освіти за співпрацю в організації навчально – виховного процесу дітей з особливими освітніми потребами, їх соціалізацію та інтеграцію в суспільство , з нагоди професійного свята нагороджена Арендарук Тетяна Михайлівна – директор Заболоттівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку.

Слова щирої вдячності за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість  вчительської душі прозвучали від керуючої справами районної ради Чернухи Віри Миколаївни. За сумлінну працю, високий професіоналізм і вагомий внесок в розвиток освіти району та з нагоди Дня працівників освіти Почесною грамотою  районної ради були нагороджені Сверба Катерина Петрівна – заступник директора з навчально-виховної роботи (дошкілля) НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» смт Заболоття; Нікончук Сергій Андрійович – директор НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Поступель; Макарук Людмила Степанівна – бібліотекар НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Прохід; Півень Юрій Миколайович – заступник директора з навчально-виховної роботи НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Самари-Оріхові»; Середюк Мирослава Вікторівна – вчитель історії НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Щедрогір; Нінічук Наталія Степанівна – вчитель початкових класів ЗОШ І-ІІ ступеня с. Піски-Річицькі; Октисюк Галина Пилипівна – вчитель фізики і математики НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с. Язавні; Ліщук Валерій Адамович – майстер виробничого навчання міжшкільного навчально-виробничого комбінату; Рудчик Олена Михайлівна – завідувачка психолого-медико-педагогічної консультації райметодкабінету відділу освіти райдержадміністраці; Дячук Валентина Адамівна – керівник гуртків ЦДЮТ.

До  вітального слова був запрошений заступник керівника апарату районної державної адміністрації, начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Віталій Хвесика. За сумлінну працю, високий професіоналізм і вагомий внесок в розвиток освіти району та з нагоди Дня працівників освіти грамотами райдержадміністрації були нагороджені: Філозоф Лілія Миколаївна – заступник директора з навчально-виховної роботи НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Велимче; Мерчук Галина Титівна – прибиральниця службових приміщень НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Броди; Шопук Наталія Миколаївна – вчитель історії НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» смт Заболоття; Панасюк Світлана Сергіївна – вчитель початкових класів НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с. Сільце; Берестюк Ольга Сергіївна – прибиральниця службових приміщень НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» смт Заболоття; Головій Ольга Іванівна – вчитель української мови і літератури НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» смт Заболоття; Семенюк Артур Іванович – тренер-викладач з волейболу Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи; Гусак Лариса Сергіївна – заступник директора з навчально-виховної роботи (дошкілля) НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с. Язавні; Бляшук Володимир Адамович – робітник по обслуговуванню НВК «ЗОШ І-ІІ ступеня-дитячий садок» с.М.Річицькі; Придатко Оксана Петрівна – вчитель трудового навчання НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Гірники.

 Валентина Дейнека, голова райкому профспілки працівників освіти, привітала всіх присутніх із святом і наголосила, що саме в цей день ми маємо по особливому висловити слова вдячності і першій вчительці, і ветерану педагогічної ниви, і всім працівникам навчальних закладів, які добросовісно, професійно, мудро виконують свій громадянський обов’язок у справі навчання і виховання підростаючого покоління. Вона побажала всім миру, здоров’я, благополуччя, святкового настрою. Як голова райкому профспілки вона  особливу вдячність висловила головам профспілкових комітетів, які сумлінно виконують це нелегке громадське доручення є соціальними партнерами директорів шкіл та представниками трудових колективів у справі захисту їх соціально-економічних та трудових інтересів. І тому на завершення вона подякою за  багаторічну сумлінну  працю, активну громадську діяльність та з нагоди професійного свята нагородила 14 голів профспілкових комітетів, які більше 10 років обираються на цю почесну посаду.

У повсякденній праці ми постійно відчуваємо допомогу і підтримку наших меценатів. І мабуть, всім відомо, що найбільш суттєвий внесок у розвиток навчально-матеріальної бази закладів освіти робить благодійний фонд народного депутата України Степана Івахіва «Патріот Волині». На  святі був присутній радник Степана Петровича Черкаска Валерій Володимирович, який привітав всіх працівників освіти із святом і подарував подарунки.

 З вітальним словом від усієї учнівської молоді виступила  учениця гімназії №1 смт Ратне  Оксана Андросюк, яка всім падарувала пісню у чудовому виконанні.

Незабутнім подарунком для всіх  став виступ  камерного оркестру «Кантабіле» під керівництвом народного артиста України  Товія Рівця та солістів Волинської філармонії «Автограф». Доречі ці артисти стали арт-волонтерами і взяли участь в акції « Кордони наші вкаже пісня», де були митці з усієї  України. Вони виступали перед бійцями в зоні АТО. Тільки один концерт проходив у залі, решта – у польових умовах.

Переглядів: 891 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz