Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
П'ятниця, 03.05.2024, 18:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2015 » Грудень » 4 » В Ратне заклали капсулу під будівництво дитячого садка
07:32
В Ратне заклали капсулу під будівництво дитячого садка

 2 грудня радісна подія сталася в селищі Ратне – заклали символічну капсулу під будівництво довгоочікуваного для багатьох жителів дитячого ясла-садка по вулиці Набережній.

  В заході взяли участь радник голови облдержадміністрації Андрій Харлампович, начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентин Андросюк, Ратнівський селищний голова Володимир Кулик, священники Ратнівського благочиння.

  Радник голови облдержадміністрації Андрій Харлампович наголосив, що громада Ратне заслуговує на те, щоб мати новий сучасний дитячий садочок:  «Сьогоднішній день, коли закладається капсула під будівництво садка, свідчить, що навіть в складних умовах війни, в яких опинилась країна, можна будувати, розвивати інфраструктуру. Адже, нам потрібно жити, потрібно ростити дітей, виховувати майбутнє покоління, на яке ми покладаємо наші надії на подальшу розбудову, покращення добробуту і благополуччя країни. Особливу подяку хочу висловити губернатору області Володимиру Гунчику, за сприяння якого мрія багатьох ратнівчан стала реальністю».

  Замовником будівництва дитячого закладу є відділ освіти райдержадміністрації. Процедуру державних закупівель виграло товариство з обмеженою відповідальністю «Луцьккомунбуд», яке і буде здійснювати будівництво.  Як запевнив керівник ТВзО «Луцьккомунбуд» Ігор Швець, найбільший пріоритет в роботі підприємства – це якісне будівництво, адже все це робиться для діточок і жителів селища.

  Фінансуватиметься капітальне будівництво об’єкту з державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету, на що передбачено 8440.47 тис. грн. та 1337.1 тис.грн. відповідно.

  Проектна потужність майбутнього садка становить 165 місць та розрахована на 12 груп, з них 10 – старших і 2 - яслі, що частково вирішить проблему черг до дошкільного закладу у селищі.

  Андрій Харлампович разом із прорабом будівельної бригади Анатолієм Антонюком заклали капсулу під фундамент, в якій лишили лист-послання від мешканців селища. В листі висловлена щира вдячність усім небайдужим людям, котрі долучились до вирішення проблеми дитячого садочка. та дитячі малюнки із зображенням щасливого, безтурботного та мирного дитинства.

  Варто зазначити, що відповідальний на будмайданчику Анатолій Антонюк, людина нелегкої долі. Уродженець селища Рожище, після закінчення вишу за розприділенням потрапив до Донецька, де жив і трудився доки агресія Росії не порушила мир на сході України. Після втрати власного помешкання, потрапляння ворожого снаряду в будинок, в статусі біженця повернувся на Волинь. Наразі син Анатолія стоїть на захисті суверенітету та цілісності держави, воює у складі окремого загону спеціального призначення Національної гвардії України «Азов». Незламність українського духу, віра в краще майбутнє нашої країни надихає і дає сил для звершення великих справ цим чоловікам – захищати та будувати.   

  «При розроблені проекту було дотримано всіх будівничо-архітектурних норм, тож це буде один із сучасних садочків у нашому районі. Фінансування та освоєння коштів відбувається відповідно плану. Наразі одержано 2968.2 тис грн з фонду регіонального розвитку та 234 тис.грн з місцевого бюджету, освоєно 1315 тис.грн та 234 тис.грн. відповідно», - зазначив начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентин Андросюк.

  За доброю християнською традицією відбулося освячення місця забудови священниками. Благочинний Ратнівської округи Анатолій Гурський побажав будівельникам міцного здоров’я, сил та наснаги задля завершення задуманого, адже творять велику справу для багатьох людей.

 

                                                    Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадкістю апарату райдержадміністрації

Переглядів: 479 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz