Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Середа, 01.05.2024, 18:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2014 » Лютий » 11 » Засідання колегії відділу освіти РДА
16:09
Засідання колегії відділу освіти РДА

11 лютого 2014 року в залі засідань районної ради відбулось розширене засідання колегії відділу освіти райдержадміністрації. На засідання колегії  було запрошено делегації всіх навчально-виховних закладів району в складі директора, голови профспілкового комітету, представників дошкільної ланки та батьківської громадськості, керівників відділів, установ та організацій, які співпрацюють з освітянами, представники районної газети «Ратнівщина». Участь у засіданні взяли Вячеслав Лавренюк, голова районної державної адміністрації,  Микола Макарук, голова районної ради та Іван Бурко, заступник голови райдержадміністрації. Перед початком засідання колегії Валентин Андросюк, начальник відділу освіти, нагородив грамотами та перехідними кубками навчально-виховні заклади за підсумками спортивних змагань 2013 року, зокрема: НВК с. Гірники за зайняте ІІІ місце, НВК с. Тур – ІІ місце та ЗОШ №2 смт Ратне – І місце (Спортивні ігри серед закладів І-ІІІ ступеня), ЗОШ с. Якушів з зайняте ІІІ місце, НВК с. Мельники-Річицькі – ІІ місце та НВК с. Язавні – І місце (Спартакіада серед закладів освіти І-ІІ ступеня). Валентин Степанович також вручив свідоцтва про атестацію закладів НВК с. Залухів та ЗОШ с. Щитинська Воля. На засіданні заслухано та обговорено питання:

  1. Про підсумки розвитку освітньої галузі району у 2013 році та завдання на 2014 рік.

  2.Про програму розвитку психологічної служби системи освіти Ратнівського району на період до 2017 року.

  3. Про стан виконання угоди між відділом освіти райдержадміністрації та райкомом профспілки працівників освіти і науки на 2011-2015 роки. По першому питанню доповідав начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентин Андросюк. Розповів присутнім про здійснення державної політики у сфері дошкільної освіти щодо  забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітей, мережу дошкільної освіти району та її матеріально-технічну базу, підготовку навчальних закладів до 2013-2014 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період, атестацію  навчальних  закладів, впровадження інформаційно-комунікаційних технологій та інклюзивної форми навчання, виконання вимог Державної Програми «Шкільний автобус» та оздоровлення школярів. Валентин Андросюк наголосив на важливості роботи щодо захисту прав дітей на якісне харчування та дотримання вимог чинного законодавства з питань організації харчування дітей в закладах освіти. Ознайомив з виконанням Районної цільової соціальної програми підвищення якості шкільної природничо-математичної освіти на період до 2015 року, обласної Програми «Вчитель» та державних програм щодо організації національно-патріотичного, громадянського, трудового, морального, естетичного, превентивного виховання учнів. Доповів начальник відділу і про виконання бюджету освіти району. Участь в обговоренні взяли: Олександр Ковч, директор НВК с. Гірники,  який поінформував про розвиток системи дошкільної освіти на базі його навчального закладу та Оксана Бірук, методист ЦДЮТ, розповіла про реорганізацію гурткової роботи та охоплення дітей району позашкільною освітою. Микола Макарук, голова районної ради, детально проаналізував причини виникнення фінансових проблем у минулому році та висловив сподівання на плідну співпрацю органів місцевого самоврядування та освітян. З програмою розвитку психологічної служби системи освіти Ратнівського району на період до 2017 року ознайомила методист дошкільного виховання та психологічної служби закладів освіти Олена Марчук. Дана програма буде винесена на затвердження в установленому порядку. Про стан виконання угоди між відділом освіти райдержадміністрації та райкомом профспілки працівників освіти і науки на 2011-2015 роки присутніх поінформувала голова райкому профспілки працівників освіти і науки Валентина Дейнека. Голова райдержадміністрації Вячеслав Лавренюк підсумувавши засідання колегії подякував освітянам за нелегку працю, значний вклад в розвиток галузі освіти району та побажав творчих успіхів і наснаги в цьому навчальному році.

Колегія лютий 2014

Переглядів: 534 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz