Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Субота, 04.05.2024, 22:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2012 » Листопад » 30

30 листопада 2012 року група депутатів Волинської обласної ради на чолі із головою  В.І.Войтовичем провела "День депутата” на тему "Впровадження енергозберігаючих заходів на об’єктах  соціальної інфраструктури Ратнівського, Старовижівського районів. Стимулювання виробництва альтернативних джерел енергії та їх використання на території області”. Представники вищого виборного органу Волині ознайомилися  з новозбудованими приміщеннями школи  НВК « загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня- дитячий садок» с.Видраниця,  Оглянули котельню школи,  де встановлений твердопаливний котел «Калвіс-320»,  який працює на дровах та торфобрикетах.

Переглядів: 498 | Додав: osvitaratne | Дата: 30.11.2012 | Коментарі (0)

29 листопада на базі Підгірської школи I  ступеня пройшов семінар-практикум з проблем " Використання інформаційних технологій на уроках в початковій школі", на якому були присутні завідуючі початковими школами на чолі з завідувачкою РМК  Ганжою Т.А. та заступником начальника відділу освіти Денисюком О.Ф. . Учасників семінару гостинно зустріли учнівський та педагогічний колектив, піднісши коровай на вишитому рушнику. Завідуюча школи, Ковч Т.І, ознайомила присутніх з роботою навчального закладу з даної теми. Присутні семінару переглянули електронну презентацію школи, відкриті уроки у 1 та 3 класах. В теоретичній частині семінару піднімались питання щодо створення оптимальних умов, специфіки побудови уроків, використання ІКТ на уроках та в позаурочний час, адже суспільство вимагає від школи виховати особистість, здатну до життєтворчої діяльнос ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: osvitaratne | Дата: 30.11.2012 | Коментарі (0)

29 листопада 2012 року  відбулася школа молодого вчителя історії на базі ЗОШ І-ІІ ступеня с.Краска. Перед початком засідання ШМВ учасників привітав директор школи Соботович Василь Григорович. Урок з історії України у 8 класі проводив учитель історії Семеренко Олег Васильович. Засідання проходило у формі дискусії-зустрічі із педагогами на тему «Особливості викладання історії у 5 класі». Під час дискусії були проаналізовані різноманітні форми роботи з учнями та застосування їх на практиці.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 592 | Додав: osvitaratne | Дата: 30.11.2012 | Коментарі (0)

28 листопада 2012 року на базі логопедичного пункту № 1 (НВК № 1- гімназія смт Ратне) відбулося методичне обєднання вчителів - логопедів на тему «Корекційно – логопедична робота при дислексії (порушення читання) та дисграфії (порушення письма)». Учасники методичного обєднання ознайомились з роботою вчителя - логопеда Катерини Хабовець. Зокрема переглянули заняття за темою «Диференціація звуків [а – о]», де було продемонстровано різні форми корекційної роботи щодо подолання дислексії і дисграфії у дітей із загальним недорозвитком мовлення ІІ рівня з використанням інтерактивних методів навчання, ознайомились із методами роботи спрямованими на розвиток мовлення дітей у тісній співпраці з вихователями групи продовженого дня. Надія Ковальчук (логопед НВК с.Жиричі) зосередила  увагу колег на подоланні недоліків читання і письма шляхом активізації функцій  різних ан ... Читати далі »
Переглядів: 769 | Додав: osvitaratne | Дата: 30.11.2012 | Коментарі (0)

Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz