Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Неділя, 05.05.2024, 02:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2013 » Грудень » 19

    З нагоди  Дня  Святого Миколая 19 грудня 2013 року в районному Будинку культури відбулося святкове дійство на тему «Перемога Миколки». Свято було організовано для  дітей соціально незахищених категорій.  Ініціатором  проведення заходу виступила психолого-медико-педагогічна консультація відділу освіти райдержадміністрації за підтримки голови  молодіжного крила МГО «Волинське братство» Володимира Гавриша. На свято прибули діти-інваліди, сироти, діти позбавлені батьківського піклування, напівсироти, діти з малозабезпечених сімей та діти, які опинились у складних життєвих обставинах. З вітальним словом до дітей звернувся Іван Бурко, заступник голови райдержадміністрації та Сергій Смітюк, заступник голови громадської ініціативи «Волинське братство». Понад 350 дітей мали змогу насолодитися ляльковою виставою, я ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: osvitaratne | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

    Вже доброю традицією стало у День святого Миколая опікуватись дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. Адже цей угодник у своєму житті допомагав всім знедоленим, покинутим, самотнім. 17 грудня напередодні Дня святого Миколая Чудотворця голова районної державної адміністрації Вячеслав Лавренюк, заступник голови райдержадміністрації Іван Бурко, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Костючик відвідали дитячий будинок сімейного типу (далі ДБСТ) Тарасюків в с. Самари-Оріхове та прийомну сім’ю Тарасюків в с. Самари, де виховується восьмеро дітей-вихованців та двоє прийомних дітей. Прийомна сім’я, завдяки злагодженій роботі працівників центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та звісно кропіткій праці самих батьків, успішно функціонує понад сім років, ДБСТ – 3 роки, хоча створений на базі прийомної сім ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 520 | Додав: osvitaratne | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

   16 грудня голова райдержадміністрації Вячеслав Лаваренюк та його заступник Іван Бурко відвідали дітей, позбавлених батьківського піклування, Людмилу та Руслана Єфімових, які навчаються в Люблинецькому НВК «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів-ліцей» Ковельського району. Людмила та Руслан родом з с. Зоряне Ратнівського району. В Люблинецькому НВК вони вже майже три роки, а до цього перебували під опікою сестри в с. Велимче. Навчаються в 6 та 9 класі відповідно. В школі їм подобається, хочуть і надалі тут навчатися. Голова райдержадміністрації та заступник, які здійснюють патронат над цими дітьми, побажали їм успіхів у навчанні, бути слухняними та вручили подарунки. Поспілкувалися Вячеслав Лаваренюк та Іван Бурко з директором закладу Михайлом Бортнюком. Михайло Самійлович працює на посаді вже 16 років. Він розповів посадовцям про історію розбудови школи. В 2004 році тут поставлено нім ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 488 | Додав: osvitaratne | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

     Вячеслав Володимирович наголосив присутнім, що пріоритетним напрямком освіти, державної влади та загалом суспільства – від родини до громади, є забезпечення належного рівня виховання і дотримання прав дітей, саме на цьому наголошує глава держави Віктор Янукович. «Ми відповідальні за безтурботне дитинство нащадків, - каже Президент. – Тому серед соціальних ініціатив найактуальнішим є створення достойних умов для повноцінного, всебічного розвитку і перебування у сімейному колі кожної дитини». На розгляд комісії виносились питання, які стосуються надання жителю смт Ратне дозволу на укладення договору дарування частини квартири, право користування якою мають малолітні діти; можливості надання дозволу відділу державної виконавчої служби Ратнівського районного управління юстиції щодо передачі на реалізацію і обслуговування житлового будинку з господарськими будівлями та земельну ділянку, ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 474 | Додав: osvitaratne | Дата: 19.12.2013 | Коментарі (0)

Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz