Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Четвер, 02.05.2024, 00:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2015 » Лютий » 26

   26 лютого 2015 року головний спеціаліст відділу освіти Олександр Денисюк взяв участь у засіданні «круглого столу» на тему «Забезпечення гарантій зайнятості неповнолітніх, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», який пройшов в Ратнівському районному центрі зайнятості. В роботі взяли участь представники Ратнівського РЦЗ, Ратнівського РЦСССДМ, служби у справах дітей, прокуратури району, головний державний інспектор праці. Учасники «круглого столу» обговорили питання:

- регламент роботи ЦЗ з питань надання соціальних послуг з працевлаштування неповнолітнім та дітям-сиротам;

- правовий захист соціальних прав неповнолітніх та дітей-сиріт;

- стан роботи з неблагополучними сім’ями.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 576 | Додав: osvitaratne | Дата: 26.02.2015

   25 лютого 2015 року районний Центр дитячої та юнацької творчості (Довгуцька Л.О., директор та Приходько О.Г.,) на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Видраниця провів семінар заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів району на тему «Формування у школярів ціннісних орієнтацій національно-патріотичного спрямування різними педагогічними методами». Учасники  відвідали тематичне засідання шкільного парламенту, де учні висвітлили роль національно-патріотичних цінностей; побували на святі «Єдина мати, єдина Батьківщина – моя рідна Україна»; були співучасниками інтелектуальної гри «Я люблю Україну» та мали можливість поспілкуватись з учасником АТО та волонтером села.             

Переглядів: 395 | Додав: osvitaratne | Дата: 26.02.2015

   25 лютого 2015 року на базі НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня- дитячий садок» смт Заболоття відбувся спільний семінар практичних психологів, соціальних педагогів та вчителів-логопедів. До проведення заходу долучилися  учні та педагогічні працівники Заболоттівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку.  Вихованці даного закладу підготували концертну програму, а директор Тетяна Арендарук, заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Штик та практичний психолог Наталія Хавень поділились формами і методами навчання,  змістом діяльності у процесі роботи  з дітьми, які потребують корекції розумового розвитку. Крім цього, учасники семінару відвідали  корекційно-розвивальне заняття на тему «Весела подорож», яке підготували практичний психолог Наталія Шопук та вчитель-логопед Катерина Коцюба, переглянули відеозапис заняття з дитиною з ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: osvitaratne | Дата: 26.02.2015

Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz