Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понеділок, 06.05.2024, 05:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2013 » Жовтень » 3 » День працівника освіти
14:27
День працівника освіти

03 жовтня в районному будинку культури відбулось свято, приурочене Дню працівника освіти. У фойє була організована виставка осінніх композицій «Щедрість рідної землі».

Участь в урочистостях взяли: голова районної державної адміністрації Вячеслав Лавренюк, голова районної ради Микола Макарук, заступник голови райдержадміністрації Іван Бурко, начальник віддлу освіти Валентин Андросюк, начальник  відділу культури Олена Горнік, голова райкому профспілки працівників освіти і науки Валентина Дейнека та представник народного депутата України Степана Івахіва Ганна Оксюк. На святкове дійство були запрошені делегації навчально-виховних закладів району.

З вітальним словом до присутніх звернулися Вячеслав Лавренюк та Микола Макарук. З нагоди професійного свята вони нагородили грамотами районної ради, грамотами районної державної адміністрації та цінними подарунками кращих освітян району.

За своєчасну і якісну підготовку закладів освіти до початку навчального року грамотами райдержадміністрації нагороджено трудові колективи навчально-виховних комплексів сіл: Мельники-Річицькі за ІІІ місце, Конище – за ІІ місце. За І місце премійовано путівкою на санаторно-курортне лікування в ДП санаторій «Черче» Івано-Франківської області директора НВК с. Самари-Оріхові Халамай Євдокію.

Про підготовку закладів освіти до нового навчального року, здобутки освітян та їх почесну працю розповів Валентин Андросюк, який нагородив грамотами та грошовими преміями працівників освітньої галузі.

За результатами огляд-крнкурсу пришкільних таборів з денним перебуванням дітей було відзначено грамотами та цінними подарунками кащі пришкільні табори.

Подяки відділу освіти за сприяння в організації та проведенні районних спортивно-масових заходів було вречено працівникам ДЮСШ та ЦДЮТ.

Почесними грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації  начальник відділу освіти нагородив Федорука Василя, вчителя інформатики НВК с. Жиричі, Шудрук Валентину, заступника директора з навчально-виховної роботи дошкільного відділення НВК с. Велимче.

 Валентин Андросюк наголосив, що наш район посів ІІ місце в області по підготовці навчально-виховних закладів освіти до нового навчального року, вручив подяку управління освіти і науки облдержадміністрації та обласної організації профспілки працівників освіти і науки голові райдержадміністрації Вячеслававу Лавренюку за плідну співпрацю та зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів району.

З віршованим та музичним подарунком до освітян звернулася Олена Горнік.

Валентина Дейнека нагородила почесними грамотами обкому профспілки голів профспілкових комітетів: Тамару Кулініч, Валентину Сопронюк, Катерину Онанчук.  Диплом ІІ ступеня управління освіти і науки облдержадміністрації та обласної організації профспілки працівників освіти і науки за своєчасну і якісну підготовку закладів освіти району до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період вручила начальнику відділу освіти Валентину Андросюку.

За активну участь у конкурсі на краще шкільне подвір’я та за перемоги у районних туристичних змагань серед працівників освіти грамотами відділу освіти та райкому профспілки працівників освіти і науки було нагороджено відповідно 3 та 5 навчально-виховних закладів.

По закінченню урочистостей відбувся святковий концерт, організований силами освітян району. 

Переглядів: 600 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz