Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понеділок, 06.05.2024, 01:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2013 » Жовтень » 29

  Першого липня цього року Гнату Федоровичу виповнилося 105 років. За своє життя побачив він і пекло війни, і повоєнну розруху, побував в спецпоселеннях Сибіру. Сам є уродженцем села Котуш Камінь-Каширського району, але останні десять років проживає в селищі Ратне в сім'ї дочки, тому по-праву його можна назвати ратнівчанином. Ним пишається весь район. 

  Довгожитель щиро зрадів гостю, який завітав до нього цього дня. Тимофій Володимирович поцікавився здоров'ям ветерана, запитав про родину, яка живе в Котуші, побажав ветерану здоров'я, довгих щасливих років життя та вручив подарунок.

  «Наші ветерани - це ті люди, які принесли мир і перемогу на нашу землю. Сьогодні ми зобов’язані вам віддячити, ми зобов’язані вам як ваші сини, як ваші онуки створити всі умови, щоб ви могли спокійно жити - не виживати, а жити - в нашій країні», - зазначив Віктор Янукович у розмові у прямо ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 583 | Додав: osvitaratne | Дата: 29.10.2013 | Коментарі (0)

Команда юних туристів Ратнівського ЦДЮТ (учні НВК с. Заброди та ЗОШ №2 смт Ратне) посіла ІІІ місце в  обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь». Делегацію Ратнівчан очолили тренери-представники Олександр Козка, Іван Ковч та Руслан Савчук.

Змагання проходили в с. Гішин, Ковельського району. Переможці нагороджені кубком та грамотою.

Переглядів: 500 | Додав: osvitaratne | Дата: 29.10.2013 | Коментарі (0)

  28 жовтня український народ відзначив славну дату в історії нашої держави - 69-річницю визволення України від фашистських загарбників.

  Напередодні свята кореспондент газети «Ратнівщина» Валентина Борзовець зустрілася з головою райдержадміністрації Вячеславом Лавренюком і поцікавилася, як влада турбується про ветеранів, учасників бойових дій у Великій Вітчизняній війні.  

- На превеликий жаль, у нас, в районі, залишилося лише 25 учасників бойових дій у Великій Вітчизняній війні, 25 чоловіків, які подарували нам мирне небо, захистили свої сім’ї, родини, державу від ворога. І хотілось би, що всі ми, не лише на рівні держави, а кожен з нас, переймався їхньою долею, як міг піклувався про них, робив все, аби захистити від  тягаря повсякденних турбот.

  Ще декілька місяців тому на Ратнівщині проживало 33 учасники бойових дій, а сьогодні уже значно менше. Я ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 575 | Додав: osvitaratne | Дата: 29.10.2013 | Коментарі (0)

Сьогодні в Україні вже в котрий раз відзначають свято нескорених, уславлених героїчними подвигами під час захисту України у роки Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій, партизанів - День визволення України від фашистських загарбників.

  З нагоди 69-ї річниці цього свята голова райдержадміністрації Вячеслав Лавренюк відвідав та привітав учасників бойових дій у Великій Вітчизняній війні - Матвєєва Петра Івановича та Лукашика Івана Йосиповича.

  Разом з головою райдержадміністрації вшанували ветеранів голова районної ради Микола Макарук, начальник управління соціального захисту населення Микола Бебес, голова ради ветеранів Марія Костарєва.

  Зустрілися з учасником бойових дій Петром Івановичем Матвєєвим, який проживає в селищі Ратне та у свої 88 років ще господарює. Голова райдержадміністрації та гості привітали ветерана зі святом, вручили подарунок та побажали ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 427 | Додав: osvitaratne | Дата: 29.10.2013 | Коментарі (0)

  Голова районної державної адміністрації Вячеслав Лавренюк, голова районної ради Микола Макарук, керівники установ, організацій та підприємств району, представники громадськості вшанували пам'ять тих, хто загинув, виборюючи волю і незалежність України на фронтах, у партизанських загонах, підпіллі, національно-визвольних формуваннях, хто прийняв мученицьку смерть у таборах, гестапівських катівнях, від каторжної праці. Відбулись покладання символічних квітів до пам’ятників, братських могил місць поховання загиблих захисників Вітчизни.

  Покладання квітів, відвідування вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни пройшли на територіях усіх сільських та селищних рад.

  Додатково:

  Битва за визволення України тривала 1225 діб. Вона входить в ряд найбільш вирішальних операцій у Великій Вітчизняній війні і стала найважливішим етапом на шляху до перемоги над нацистською Ні ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 549 | Додав: osvitaratne | Дата: 29.10.2013 | Коментарі (0)

Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz