Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понеділок, 06.05.2024, 08:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Окружний постійно діючий семінар-практикум
14:11
Окружний постійно діючий семінар-практикум

24 жовтня 2013 року на базі НВК № 1- гімназія смт Ратне пройшов окружний постійно діючий семінар-практикум на тему: «Ключові компетентності вчителя іноземної мови в контексті освіти для демократичного громадянства: демократизація навчально-виховного процесу в школі засобами іноземних мов», в рамках Програми Ради Європи «Песталоцці». Програма призначена для працівників освіти. Хочеться відмітити, що Програма Ради Європи «Песталоцці» працює у 49 країнах, які приєднались до Європейської культурної конвенції. Метою програми є ознайомлення з роботою Ради Європи у сфері освіти, обмін ідеями, інформацією і навчальними матеріалами, налагодження співпраці з країнами Європи, можливість участі вчителів у Європейських модулях і семінарах.

Участь у семінарі взяли: заступник голови райдержадміністрації Іван Бурко, начальник відділу освіти Валентин Андросюк, завідувач відділу гуманітарних дисциплін ВІППО, координатор Програми Ради Європи «Песталоцці» Тетяна Свиридюк, завідуюча районним методичним кабінетом Тетяна Ганжа.

Іван Бурко привітав учасників семінару на гостинній Ратнівській землі. В свою чергу Валентин Андросюк ознайомив присутніх з особливостями освіти району. Господиня закладу Катерина Власюк розповіла про плани та перспективи роботи НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня № 1 –гімназія» смт Ратне. З роботою шкільного методичного об’єднання вчителів іноземних мов ознайомила Алла Пінкевич.

Про впровадження освітнього проекту «Песталоцці» в загальноосвітніх школах Ратнівського району розповіла  вчитель-методист, тренер даної Програми Елла Бохенська.

З досвіду роботи вчителів англійської мови ЗОШ №2 смт Ратне про формування демократичної культури особистості школярів на уроках та позакласних заходах учасників семінару проінформувала Тетяна Хотинюк.

Елла Юріївна запросила на урок англійської мови в 11 клас, де на практиці показала Програму в дії.

Продовження семінару відбулось в актовій залі закладу, де вчителі іноземних мов школи-гімназії презентували позакласний захід на якому учні школи показали вміння  спілкування англійською, польською, німецькою та французькою мовами.

Учасники семінару відвідали шкільний музей Бойової слави, де екскурсію провели учні англійською мовою.

Підсумки семінару-практикуму підвела Тетяна Свиридюк, яка подякувала за належну організацію заходу та високий професіоналізм.

 

Переглядів: 663 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz