Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Понеділок, 06.05.2024, 05:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Збір лідерів учнівського самоврядування
15:29
Збір лідерів учнівського самоврядування

31 жовтня 2013 року в актовому залі НВК № 1-гімназія смт Ратне відбувся збір лідерів учнівського самоврядування на тему «Учнівське самоврядування як розвиток ініціативи, самостійності, активності та творчості учнівської молоді».

Обґрунтування теми та мети лідерського збору учнівського самоврядування розкрила Тетяна Данилюк, спеціаліст відділу освіти.

Психолог школи-гімназії смт Ратне, Ольга Левчук організувала знайомство лідерів у колі, де кожен з учасників мав можливість охарактеризувати себе.

Про учнівське самоврядування як розвиток ініціативи, самостійності, активності та творчості учнівської молоді розповіла Ольга Приходько, методист районного центру дитячої та юнацької творчості.

Проектну діяльність як шлях до самоврядування в школі презентували педагог- організатор НВК с. Прохід Світлана Мажула та голова шкільного товариства «Сокіл» Тетяна Панько.

Конкурс «Літературні посиденьки» з лідерами учнівського самоврядування провела Оксана Левак, педагог-організатор НВК с. Гута. Переможцю вручили грамоту за найкраще знання літературних творів.

Надія Горщарук, голова комісії «Екологія» районної Ради старшокласників, учениця НВК с. Заліси широко та змістовно розкрила тему: «Екологія – це життя, це твоє покликання, це ти сам».

Про напрямки діяльності та роботу районної Ради старшокласників відзвітувала Тетяна Самарчук, її голова. Серед питань, що виносились на розгляд збору лідерів було питання виборів нового голови районної Ради старшокласників. Присутні мали можливість вислухати бажаючих та серед кращих вибрати достойних. За результатами голосування головою районної Ради старшокласників стала  Надія Горщарук, с. Заліси.

На завершення зустрічі шкільних лідерів Ольга Левчук провела вправу-тренінг, яка змусила присутніх замислитись над своїми лідерськими вміннями, які так важливі при спілкуванні з «колегами-учнями».

Переглядів: 484 | Додав: osvitaratne | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz