Відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Субота, 04.05.2024, 02:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 541
Головна » 2013 » Лютий » 04

1 лютого 2013 р. на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Гута відбувся районний семінар вчителів української мови та літератури за участю педагогів Оріхівської середньої школи Малоритського району Брестської області по темі «Проблеми та перспективи організації роботи з обдарованими дітьми.» Семінар відкрив Андросюк Валентин Степанович, начальник відділу освіти. Про роль методичного кабінету в організації роботи з обдарованими учнями виступила завідувачка райметодкабінетом Ганжа Тетяна Анатоліївна. Презентували свої навчальні заклади Безносюк Валентина Сергіївна, директор НВК с. Гута, та Жолнерик Валентина Володимирівна, директор Оріхівської середньої школи із Білорусі. Про особливості методичної  роботи відділу освіти Малоритського району розповів методист РМК Олєсік Анатолій Олександрович. Питання розвитку творчих здібностей учнів як засобу соціальної адаптації розкрила вчитель української мови та літератури  НВК «ЗОШ І-ІІІ ступе ... Читати далі »

Переглядів: 965 | Додав: osvitaratne | Дата: 04.02.2013 | Коментарі (0)

31.01.2013 р. на базі районного методичного кабінету відбулося чергове засідання членів районної творчої групи вчителів світової літератури по темі «Утвердження комунікативних умінь та навичок у вивченні російської мови.»

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 495 | Додав: osvitaratne | Дата: 04.02.2013 | Коментарі (0)

31 січня 2013 року у смт Маневичах пройшов обласний конкурс української сучасної пісні «Срібні дзвіночки» серед школярів Волині. Ратнівський район у молодшій віковій категорії представляла Валентина Чих (учениця НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Велимче), яка отримала грамоту управління освіти та науки облдержадміністрації за активну участь в конкурсі; в середній віковій категорії – Оксана Андросюк (учениця НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня №1-гімназія»смт.Ратне), яка посіла І місце; в старшій віковій категорії – Володимир Луцик (учень НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с.Гута), який зайняв ІІ місце. Виступи юних вокалістів району підсилювали хореографічні композиції зразкового танцювального колективу «Ритм» (школярі ЗОШ І-ІІІ ступеня №2 смт.Ратне, керівник – Козак Т.П.) та танцювального колективу «Радість» районного центру дитячої та юнацької твор ... Читати далі »

Переглядів: 875 | Додав: osvitaratne | Дата: 04.02.2013 | Коментарі (0)

30 січня 2013 року на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» смт Заболоття відбулося засідання школи молодого педагога з історії за темою «Розвиток пізнавальних здібностей школярів на уроках та в позаурочний час». В ході роботи обговорювалися проблеми активізації навчально – пізнавальної діяльності учнів на уроках історії та фактори, які впливають на рівень навчальних досягнень учнів. З молодими педагогами поділився досвідом роботи  вчитель історії даного закладу Мельничук В.І. щодо використання пізнавальних завдань на уроці історії України у 8 класі за темою «Українська гетьманська держава в системі міжнародних відносинах».  Педагоги взяли участь у  тренінгу «Домашні завдання», де кожен учасник представляв свої варіанти завдань відповідно до вимог диференціації та індивідуалізації.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 559 | Додав: osvitaratne | Дата: 04.02.2013 | Коментарі (0)

Годинник
Архів записів
Погода
Друзі сайту
ВІППО _______________________ Міністерство освіти і науки України _______________________ Український центр оцінювання якості освіти _______________________ Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти _______________________ Інститут інноваційних технологій і змісту освіти _______________________ Освітній портал ПедПРЕСА
Статистика

Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ратнівський відділ освіти © 2024Сайт управляється системою uCoz